Direct online reserveren? Klik hier!

Evenementen

Evenementen zijn uitgesloten tot nader order van de overheid.

Slipper Plate

Wekelijks wisselend gerecht
  • Schnitzel met paddenstoelen roomsaus 14,50. 🌱Nom nom nom! 🌱

    Schnitzel met paddenstoelen roomsaus  14,50. 🌱Nom nom no...

Locatie

Kaapse Baan 1, 9752 XP Haren

Beachclub Kaap Hoorn

Tijdens de Corona-crisis is ook Kaap Hoorn gesloten geweest. Maar we hebben niet stil gezeten. We hebben deze tijd goed gebruikt om meerdere dingen te verbouwen en vernieuwen. We zijn blij dat we jullie, onder gepaste maatregelen vanuit de overheid, weer mogen ontvangen in onze prachtige Beachclub!

Arrangementen

Shared Dining & Groepsdiner

Lekker eten met vrienden, familie of collega’s? Dat kan! Voor groepen boven de 10 personen bieden wij arrangementen aan en maken wij indien gewenst een voorstel op maat.

BBQ

Binnenkort een feestje? Het bbq arrangement is een aanrader! De grill staat op ons beach deck met magisch uitzicht over het meer. 2 uur all-in inclusief Hollands drank arrangement 39,50 p.p.

High Tea

De High Tea wordt geserveerd in het restaurant of op onsΒ  terras. De high tea bestaat uit onbeperkt thee drinken, zoete & hartige hapjes. Wist je dat we ook een babyshower high-tea aanbieden?

#BeachclubKaapHoorn @Instagram

Gebruik #beachclubkaaphoorn om hieronder op onze wall te verschijnen!

πŸŽ‚Nu ook te bestellen online: onze π’π’—π’†π’“π’‰π’†π’†π’“π’π’Šπ’‹π’Œπ’† π’‰π’–π’Šπ’”π’ˆπ’†π’Žπ’‚π’‚π’Œπ’•π’† 𝒕𝒂𝒂𝒓𝒕𝒋𝒆𝒔!

Voor een coronaproof verjaardag, om met het gezin van te genieten bij de thee, als toetje of gewoon omdat het kan!πŸ°πŸ’«

#kaaphoorn.nu #kaapvoorthuis #taartjes #nieuwbijkaap #lekkerlekker
...

✨Nieuw bij Kaap

Vanaf nu te bestellen bij Kaap: flatbread gemaakt van broccoli met hummus, salade en pittenπŸ₯¦

Bekijk onze website voor meer nieuwe gerechten!

#kaaphoorn.nu #kaapvoorthuis #healthy #nieuwegerechten
...

We kunnen natuurlijk niet wachten om jullie weer te mogen ontvangen in ons mooie restaurant, maar in de tussentijd werken wij hard door om alles nóg mooier te maken voor jullie 🀩

πŸ› πŸ‹πŸΌβ€β™‚οΈDe mannen uit de keuken maakten voor de laatste keer gebruik van de wipwap tussen het harde werken door, voordat ze deze hebben weggehaald. Maar wees gerust, zij zorgen er ook weer voor dat er een een hele mooie nieuwe speeltuin voor terug komt!

#kaaphoorn #lockdown #vooruitkijken #kaapvoorthuis #nieuwespeeltuin
...

Het is weer heerlijk wandelweer!πŸšΆπŸΌβ€β™‚οΈ Kom jij dit weekend langs voor een koffie to go met appeltaart?

En natuurlijk hebben we nog meer andere lekkere dingen 🍰

#kaapvoorthuis #coffeetogo #appeltaart #wandelweer #kaaphoorn #hoornseplas
...

Voor iedereen die 2021 gezond wil beginnen! Deze heerlijke π‘ͺ𝒍𝒖𝒃 π’”π’‚π’π’…π’˜π’Šπ’„π’‰ π’‰π’†π’‚π’π’•π’‰π’š is gewoon online te bestellen om de goede voornemens voort te zetten πŸ₯ͺ🌟

Om het af te maken hebben wij hier ook verse jus of smoothies bijπŸ₯€

#kaapvoorthuis #goedevoornemens #clubhealthy #kaaphoorn #2021
...

Ook Nieuwjaarsdag staan wij voor u klaar met onze heerlijke 𝒗𝒆𝒓𝒔𝒆 π’‰π’–π’Šπ’”π’ˆπ’†π’Žπ’‚π’‚π’Œπ’•π’† π’π’π’Šπ’†π’ƒπ’π’π’π’†π’ en glühwein. 🀩

Onze oliebollen en feestelijke borrelboxen zijn nog steeds online te bestellen voor morgen.

Fijne jaarwisseling toegewenst & tot morgen! πŸ₯‚ πŸŽ‡

#fijnefeestdagen #oudennieuw #happynewyear #kaapvoorthuis #kaaphoorn #oliebollen
...

Kaap bakt oliebollen! 🀩

Kom jij bij ons langs voor onze 𝒗𝒆𝒓𝒔𝒆 π’‰π’–π’Šπ’”π’ˆπ’†π’Žπ’‚π’‚π’Œπ’•π’† π’π’π’Šπ’†π’ƒπ’π’π’π’†π’ met een heerlijke glühwein to go? Of bestel jij gewoon lekker een hele zak voor de hele familie?

πŸŽ‡ De oliebollen zijn nu online te bestellen vanaf woensdag 30/12 vanaf 15.00 uur via kaaphoorn.nu of bel 050 526 7639.

#fijnefeestdagen #oudennieuw #happynewyear #kaapvoorthuis #kaaphoorn #oliebollen
...

🀩 Team Kaap Hoorn wenst jullie allemaal π‘­π’Šπ’‹π’π’† π‘²π’†π’“π’”π’•π’…π’‚π’ˆπ’†π’ & 𝒂𝒍𝒗𝒂𝒔𝒕 𝒆𝒆𝒏 π’ˆπ’†π’π’–π’Œπ’Œπ’Šπ’ˆ 𝒆𝒏 𝒗𝒐𝒐𝒓𝒂𝒍 π’ˆπ’†π’›π’π’π’… π‘΅π’Šπ’†π’–π’˜π’‹π’‚π’‚π’“!πŸŽ„πŸ₯‚ Wij hopen dat we in 2021 jullie weer gewoon wat vaker mogen verwelkomen in ons restaurant.

Wij gaan nog even lekker verder borrelboxen en kalkoenen bezorgen om deze speciale dagen extra leuk te maken voor jullie πŸ‘‹ Tot snel!

Pssssst!πŸ˜™ Onze heerlijke borrelbox & high tea box zijn nog te bestellen voor dit weekend!

#fijnedagen #kerstmis #kaapvoorthuis #kalkoenbijjethuis #kerst2020 #netevenanders #familie #vrienden #totsnel
...

🌟 Make it a December to remember & bestel nu het nog kan! Ga jij voor deze heerlijke kalkoen, of ga jij voor onze feestelijke high tea met de familie? πŸ₯‚ Het kan allemaal!

πŸŽ„Bestellen kan nog via de website kaaphoorn.nu of e-mail naar info@kaaphoorn.nu

Wees er snel bij, bestellen kan nog t/m de 22e!

#christmas #kerst #kerstdiner #kalkoen #turkey #christmasdinner #familie #kaaptogo #kerstmenu #kerstborrel #kersthightea #thuisuiteten #kaaphoorn #samenzijn #supportyourlocal
...