Datum & Tijd
04/07/2019 - 12:00
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
07/04/2019
12:00 - 17:00

Locatie
Paterwoldsemeer

Categorieën


De WijnSpijs Wandeling langs het Paterwoldsemeer staat in de agenda, leuk! Trek de wandelschoenen voor deze wandeling aan, want je bent tussen een uur een twee uur aan het wandelen langs dit mooie meer.

Wandel van 12.00 tot 17.00 tussen de zes restaurants en proef overal heerlijke wijn en spijs combinaties. Een dag in de natuur met lekker eten en goede wijn, dat klinkt als muziek in je oren toch?

〰Wie doen er mee?〰

🎉Paviljoen van de Dame
Bij ‘De Dame’ geniet je van de gastvrijheid van de eigenaresse en het prachtige uitzicht. Neem plaats op een van de luxe stoelen en kijk naar het mooie uitzicht! Bij voorkeur met een sushi in je hand!

🎉De Paalkoepel
Geniet van de Franse keuken met prachtig uitzicht over het water in een knusse ambiance.

🎉De Rietschans
Een van de prachtige locatie aan het meer. Prachtig rijk interieur, met verschillende zitjes en op de kaart voor ieder wat wils.

🎉 Beachclub Kaap Hoorn
Ga hier heen voor een ongedwongen en beachy sfeer. Je kunt hier lekker eten, luieren of actief bezig zijn!

🎉 Elanderhus
Aan de rand van het Paterswoldsemeer vindt je een echt Scandinavisch Dorp! Ga hierheen voor de Scandinavische keuken of overnacht in een van de Finse hutten.

🎉 Strandpaviljoen Paterswoldsemeer
Gelegen aan het surfstrand van Haren kun je heerlijke relaxen bij Strandpaviljoen Paterswoldsemeer. Bestel een lekker vers visje en geniet van het mooi uitzicht!

〰Info〰
Prijs: €60
Kun je niet op 7 april? Bekijk dan een van onze andere wandelingen in de agenda 👉https://www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling/