Dineren met een (groot) gezelschap doe je bij Kaap Hoorn! Gezellig tafelen met collega’s omdat er wat te vieren valt of aansluitend dineren na een vergadering? Dat kan! Wij bieden diverse arrangementen aan en maken indien gewenst een voorstel op maat.

Mogelijkheden:

Shared tapas

De lekkerste shared tapas van Groningen eet je natuurlijk bij Winter Lodge Kaap Hoorn. Dit arrangement is ideaal voor zowel grote groepen als kleine groepen. Bij 10-20 personen serveren wij de tapas uit op mooie schalen/etagères. Vanaf 20 personen mogelijk in buffetopstelling.

Al vanaf 15,50 p.p.

Shared Dining

Onze chef-kok maakt wekelijks een heerlijke selectie van de kaart en deze gerechten worden op planken op tafel geserveerd in de vorm van een voor-, hoofd- en nagerecht. Een mix van gerechten om met de groep te delen.

26,50 per persoon exclusief drankjes
of
36,50 p.p. *inclusief drankjes tijdens het diner.

*Drankarrangement bestaat uit Heineken bier, huiswijn of fris.
-uitbreiding arrangement met koffie, cappuccino, espresso, latte, thee of muntthee & chocolaatje 3,50

Groepsdiners of lunch op maat?

Voor groepen groter dan 10 personen stellen wij graag een vast menu samen voor lunch of diner. Onze partymanager zal een voorstel maken, uiteraard rekening houdend met je wensen, het seizoen en budget. Meer informatie? Neem contact op met Silvana Hagge via 050-5267639.

Prijs op aanvraag

Interesse in 1 van onze Arrangementen?