Dineren met een (groot) gezelschap doe je bij Kaap Hoorn! Gezellig tafelen met familie, vrienden of collega’s omdat er wat te vieren valt? Dat kan! Wij bieden diverse arrangementen aan en maken indien gewenst een voorstel op maat.

Mogelijkheden:

Shared tapas

De lekkerste shared tapas van Groningen eet je natuurlijk bij Beachclub Kaap Hoorn. Dit arrangement is ideaal voor zowel grote groepen als kleine groepen. Bij 10-20 personen serveren wij de tapas uit op mooie schalen/etagères. Vanaf 25 personen mogelijk in buffetopstelling.

BBQ

Ons barbecue arrangement is een aanrader! De grill staat op het Beach Deck waar je een fantastisch uitzicht hebt en kan genieten met familie, vrienden of collega’s. Te reserveren vanaf 25 personen. Bekijk ons bbq arrangement hier.

24,50 per persoon exclusief drankjes
of
39,50 p.p. *inclusief drankjes tijdens de bbq

*Drankarrangement bestaat uit Heineken bier, huiswijn(en) of fris.
– uitbreiding arrangement met koffie, cappuccino, espresso, latte, thee of muntthee & chocolaatje 3,50
– uitbreiding proeverij van nagerechten 7,50

Shared Dining

Onze chef-kok maakt wekelijks een heerlijke selectie van de kaart en deze gerechten worden op planken op tafel geserveerd in de vorm van een voor-, hoofd- en nagerecht. Een mix van gerechten om met de groep te delen.

26,50 per persoon exclusief drankjes
of
41,50 p.p. *inclusief drankjes tijdens het diner.

*Drankarrangement bestaat uit Heineken bier, huiswijn of fris.
-uitbreiding arrangement met koffie, cappuccino, espresso, latte, thee of muntthee & chocolaatje 3,50

Groepsbuffet

Met een buffet van Kaap Hoorn in Groningen wordt iedere gelegenheid een feest. Te reserveren vanaf 25 personen. Organiseer je een receptie, personeelsfeest of een jubileum in Groningen & wil je deze voorzien van een buffet? Neem dan contact met ons op.

Shared lunch

Lekker met elkaar genieten van een heerlijke shared lunch. Onze chef-kok zal de lunch op grote schalen samenstellen met verschillende broodsoorten, warme snack, diverse salades, vis- en vleeswaren.

16,50 per persoon exclusief drankjes
of
22,50 per persoon inclusief onbeperkt koffie/thee/jus d’orange/melk.

 

Groepsdiners of lunch op maat?

Voor groepen groter dan 10 personen stellen wij graag een vast menu samen voor lunch of diner. Onze partymanager zal een voorstel maken, uiteraard rekening houdend met je wensen, het seizoen en budget. Meer informatie? Neem contact op via 050-5267639.

Prijs op aanvraag

Groepsarrangement boeken?